Startside

Kompetence Kurser Pelspleje Galleri Kontakt Mine Hunde
 

 

    Pelspleje

 

For at din hund skal få så god en oplevelse så muligt på salonen er det vigtigt at DU selv gør en indsats. Du skal lære din hund at blive rørt ved og børstet. Køb en skridsikker gummimåtte f.eks. den til badekarret. Sæt hunden op på vaskemaskinen, fryseren eller noget lignende, men HUSK, gå ALDRIG fra den når den er der oppe.

Børst den nedefra og op i små tag. IKKE noget med at sætte børsten i nakken og så ellers hive den hele vejen ned gennem kroppen og benene i et langt tag. Del pelsen op i små stykker og børst et stykke af gangen.

Husk, det er bedre at du børster hunden fuldstændig i bund /igennem en gang om ugen - end at du klatbørster lidt her og der hver dag. Hvis du kan se at hunden er ved at gå i filt for dig, så skynd dig at bestille tid hos frisøren inden det er blevet for slemt. – tag højde for evt. ventetid – selv om at du kan holde din hund filt fri vil det altid være en god ide at bestille en tid til din hund inden at den bliver for gammel, helst inden den er 9 mdr. så den kan blive introduceret for frisøren og DU kan få vejledning i hvordan du bedst muligt kan holde din hund, og hvad du skal bruge af børster og kamme.

Husk at din hund måske skal på salon de næste 12-14 år, så ville det jo være rart, at den kan lide det. Det har du selv en stor indflydelse på, og er du i tvivl om noget kan du jo altid ringe og spørge til råds.

Tylstrup Hundesalon