Startside

Kompetence Kurser Pelspleje Galleri Kontakt   Mine Hunde
 

 

    Hvem er jeg

Mit navn er Charlotte, men bliver og kalder mig aldrig andet end Lotte. Jeg er af årgang 64. Jeg er samboende med Karsten, som også er selvstændig, dog som automekaniker. Jeg har kendt ham siden jeg var fjorten år. Vi har ingen børn, men har haft en del hunde i tidernes løb. I vores sparsomme fritid sejler vi og jeg løber og deltager også i en del løb både de korte og maraton.

 

    Min Kompetence.

Efter folkeskolen tog jeg min studentereksamen på Aalborg Studenterkursus, på det tidspunkt havde vi vores første hund en Labrador/fox blanding fra internatet. Imens jeg studerede overvejede om jeg skulle søge ind til politiet, blive dyrlæge eller veterinærsygeplejerske. Det blev dog ingen af delene, det hele endte med at jeg fik en læreplads som hundefrisør, indenfor ” Landsforeningen for hundesoignering ”.

D. 31/7-87 blev jeg udlært. Planen var at jeg ville nedsætte mig i Brønderslev, men det var fuldstændig umuligt at finde nogle lokaler som kunne bruges og især betales. Skæbnen ville så at der blev en salon til salg i Aalborg - den købte jeg i oktober i `87. I ` 91 købte vi så et nedlagt landbrug i Tylstrup.

Jeg lukkede min forretning i Aalborg og flyttede salonen hjem, så kunne jeg endelig servicerer Brønderslev og omegn, som det hele tiden havde været meningen, I dag er min kundekreds udvidet så meget at jeg har kunder fra Støvring, Brovst, Sæby, Tværsted og Aså. Jeg startede så også en hundepension op hvor der var 14 bokse. Derudover startede jeg Kennel op med Grand Danois under navnet Grand Master`s .

 

Anton vom haus Adelheid                       

Dansk champion - min første Grand Danois

Jeg har haft 6 Grand Danois og 2 kuld hvalpe. Dengang underviste jeg også i udstillingsteknik indenfor Grand Danois klubben. Selv udstillede jeg i Danmark og udlandet. De fleste af mine hunde har jeg også trænet i DCH Brønderslev. Efter nogle år købte jeg så også en Mellempuddel, som jeg klippede i udstillingsklip og udstillede. Hende beholdt jeg en hvalp efter som jeg også udstillede. Jeg har haft 5 puddelkuld under samme kennelnavn- I dag er der en puddel tilbage.

 

Boogie min første mellempudel

I `98 blev gården eksproprieret p.g.a. den nye motorvej og pensionen blev nedlagt. Så købte vi det hus hvor vi nu bor og hvor jeg har salon. I dag står jeg så her og hygger mig med hundene og mit arbejde.

Med over godt 20 års erfaring som hundefrisør, hvor jeg følger diverse kurser indenfor ” Landsforeningen for Hundesoignering” for at forblive up to date, med den nyeste trend, og med arbejde gennem adskillige år som hundepasser, opdrætter, hundetræner og særdeles aktiv hunde udstiller, mener jeg at være så absolut godt rustet til også at behandle/ soignerer deres hund. Det vigtigste er at når du går herfra er du, din hund og jeg 100 % tilfreds. Du kan også være sikker på at hvis vi har aftalt at din hun skal trimmes, så BLIVER DEN DET, jeg klipper ALDRIG i en trimmehund uden forudgående aftale med ejeren.


Grand Master´s Cerenade of Chopin, 4 mdr. gammel mellempudel

 

Tylstrup Hundesalon